Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
פקק תמצית וניל
1/2 כוס מים רתוחים
1 גביע של 200 מיל יוגורט אפשר כול אחוז שומן
1 כוס קמח מנופה
1 אבקת אפיה
2 כפות קקאו גדושות
3/4 כוס שוקולית

לקרם
100 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמנת מתוקה
1/2 כפית נס קפה

הכנה
לשים בקערה את הביצים שלמות והסוכר לערבב ואז להוסיף את השמן בזילוף , והוסיף תמצית וניל ..בקערה יבשה לנפות את הקקאו הקמח והשוקולית לערבב ולהוסיף את האפיה ושוב עירבוב קטן תוך כדאי להוסיף את היבשים בשלבים ואז לשים את המים לערבב ובסוף יכנס היוגורט
לשמן תבנית מתאימה ולהכניס למיקרוגל ל 6 דקות… לבדוק בקיסם אם צריך להוסיף לעוד דקה להוציא ולשפוך עליה בעודה חמה את הקרם

הקרם
להמיס במיקרוגל את השוקולד והשמנת ולהוסיף 1/2 כפית נס קפה בערך ל1 דקה
בהצלחה

עוגת שוקולד ויוגורט_מתכון של אורה ארגוב
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים