Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 כפות שמן
2 כפות קקאו
1 כף פודינג שוקולד
3 כפות קמח

להרטבת העוגה:
2 כפות סירופ מייפל
2 כפות מים

לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
4 כפות שוקולד נוגט אגוזים

לציפוי שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
1/2 שוקולד מריר
1/2 שוקולד חלב
1 כף גדושה שוקולד נוגט אגוזים

לקישוט:
1 שוקולד לבן
1/2 כפית שוקולד נוגט אגוזים
קצת שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מפרידים ביצים מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. מנמיכים מיקסר מוסיפים את החלמונים, שמן. מנפים קמח וקקאו. מערבבים לאיחוד מעבירים לתבנית אופים 180 מעלות כעשרים דקות.
מערבבים את המייפל והמים ומפזרים על העוגה. מצננים את העוגה.
ממיסים את השוקולד נוגט עם קצת שמנת מתוקה. מקציפים את השמנת שנשארה מוסיפים את אבקת הסוכר קרם ואז מוסיפים את השוקולד נוגט בתנועת עטיפה לאיחוד.
מיישרים על העוגה מכניסים לקירור להתייצבות. בינתיים ממיסים יחדיו את הציפוי שוקולד. מצננים ואז שופכים על הקרם.
ממיסים את השוקולד הלבן השמנת והנוגט מצננים ומקשטים את העוגה

עוגת שוקולד ומוס נוגט אגוזים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים