שש ביצים שלמות
כפית תמצית וניל
כף אינסטנט פודינג
שלוש כפות שמן
כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
שני כפות קקאו
שני כפות מים חמים
3/4 כוס סוכר
קרם לעוגה,
שני כפיות ריבת חלב
500 גרים שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
כפית נס קפה
חצי כוס חלב
לציפוי העוגה,
כוס שמנת מתוקה ,200 גרם שוקולד מריר,
ההכנה,
בקערת את המיקסר להקציף ביצים שלמות ,להוסיף סוכר ,תמצית וניל ,להקציף קצף יציב ,להוסיף שמן ,אינסטנט פודינג וניל ,קמח ,אבקת אפייה לשמן שתי תבניות מספר 24 לחלק את הבלילה לשניים , באחת להוסיף שני כפות קקאו מערובב עם שני כפות מים חמים לערבב ובתנועת קיפול
לצקת לתבנית, את שני התבניות,
הבלילה הלבנה
והחומה, לאפות בחום170 מעלות18,20 דקות בדוק כל אחד והתנור שלה
כשהעוגות מוכנות לצנן טוב טוב ,להכין קרם להקציף שמנת מתוקה אם אינסטנט פודינג וניל כפית סוכר ,חצי כוס חלב, שני כפות ריבת חלב ,כפית נס קפה ,להקציף לקרם יציב לימרוך על העוגה קודם כל השכבה החומה קצפת שיכבה לבנה ושוב קצפת ועוד שיכבה לבנה לצפות את העוגה בקרם להכין גנאש שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד לחכות שהתקרר לצקת על העוגה לקשת כיד המלך ,