בסיס:
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר מגורד
6 כפות גדושות קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג שוקולד
1 כוס חלב
אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל.
מנמיכים מיקסר מוסיפים בהדרגה חלמונים, שמן.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, קוקוס, אבקת אפייה ושוקולד מגורד.
מוסיפים בהדרגה לקצף בתנועות עטיפה עם התפוזים לסירוגין.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ40 דקות. מצננים את
העוגה.
מקציפים את הקרם מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על העוגה.