6 ביצים
1 כוס קוקוס
3 כפות קאקאו או שוקולית
3 כפות קמח תופח או קמח רגיל ו-1 כפית אבקת אפיה
2 כוסות סוכר
1 כף תמצית רום ווניל
שמנת מתוקה או צמחית לפרווה
1 שוקולד מריר
ההכנה
להפריד את החלבונים והחלמונים להקציף את החלבונים עם 1/2 1 כוס סוכר לקצף קשה בקערה ניפרדת לערבב את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר הנותרים קמח קאקאו וניל והרום ולהוסיף בהדרגה את החלבונים להשאיר בערך 4 כפות מהקצף החלבונים ולערבב עם הקוקוס בניפרד הרכבת העוגה בתבנית לשמן מעט לשים את העיסה השוקולד בתבנית ליישר ולהוסיף את החלבונים עם הקוקוס לאפות ב170 מעלות כ1/2 שעה בנתיים להמיס את השוקולד בבן מארי או במיקרו גל ולהוסיף את שמנת המתוקה או הצימחית ושהעוגה הצטננה לשים את הקרם לישר ולהגיש בהצלחה