לעוגה
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כוסות קמח קונדיטור כשר לפסח
1 אבקת אפייה
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו
1 כוס קוביות תפוחי עץ קלופים
לגאנש
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל קצפת ריץ
לעיטור
שוקולד מריר מגורר
הכנה
להקציף חלבונים,בהדרגה להוסיף סוכר לקבלת קצף יציב.
לערבב חלמונים,שמן ומיץ תפוזים ולהוסיפם בעדינות לקצף הביצים לקבלת בלילה אחידה.
להוסיף חומרים יבשים ולערבב קלות,ולבסוף להוסיף תפוחים.
אפייה ב180 עד לקבלת קיסם מעט לח ולקרר.
לצפות בשוקולד מומס ולעטר בשוקולד מגורר…