Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה🌺
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1.וחצי כוסות קמח .
1 אבקת אפייה
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו
2 כפות קונפלור
100 גר שוקולד חלב מומס(לא חובה)
1 כוס קוביות תפוחי עץ קלופים

לגאנש💝💝
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה

לעיטור♥️♥️♥️
שוקולד מריר מגורר

*הרטבת העוגה*
2 כפות מייפל מדולל עם חצי כוס מים רותחים.לערבב ולקרר.

הכנה♥️♥️♥️
להקציף חלבונים,בהדרגה להוסיף סוכר לקבלת קצף יציב.
לערבב חלמונים,שמן ומיץ תפוזים ולהוסיפם בעדינות לקצף הביצים לקבלת בלילה אחידה.
להוסיף חומרים יבשים ולערבב קלות,ולבסוף להוסיף תפוחים.
להניח בתבנית 26
מעל לפזר שוקולד חלב מומס(לא חובה)
אפייה ב160 עד לקבלת קיסם מעט לח ולקרר.
בצאת העוגה להרטיב במייפל המדולל ומעל.
לצפות בשוקולד מומס ולעטר בשוקולד מגורר.

באהבה/אורנה ועלני🥀🥀🥀🥀🥀

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד ותפוחים  עסיסית_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים