Share with:


ללא גלוטן חלבי

אופן הכנה

3 ביצים.
חצי כוס סוכר חום.
כוס קמח שקדים.
שקית סוכר וניל או כפית תמצית וניל.
שקית אבקת אפיה.
להוסיף גם חצי מרוטב השוקולד מבושלת (100 גרם שוקולד מריר, 50 גרם חמאה, חצי כוס מים, רבע כוס סוכר, כף וחצי קקאו, לבשל עד10 דקות ).
לערבב הכל לצקת לתבנית משומנת מס 22 לאפות 40 דקות.
לצקת את רוטב השוקולד שבישלנו קודם.
להמיס 100 גרם שוקולד לבן עם כפית שמן וע"י שקית זילוף לצקת מעל ציפוי השוקולד ולערבב כדי ליצור צורות.

עוגת שוקולד חגיגית ללא גלוטן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים