כלי מדידה חד פעמי קר!
6 ביצים להקציף בלי הפרדה כ-3 דקות
קצת יותר מחצי כוס שמן
1 וחצי כוס סוכר
כף תמצית וניל/או 2 סוכר וניל
כוס קקאו
כוס שוקולית לאפיה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כפית מלח( לא גדושה)
100 ג' חמאה מומסת(מוסיפים לשוקולד המומס ומערבבים)
200 ג' שוקולד מריר מומס בקערה עם 1 וחצי כוסות מים
במיקסר מקציפים את המרכיבים לפי סדר הרשימה , מוסיפים את השוקולד המומס וממשכים להקציף כ-2 דקות
מחממים תנור 180 מעלות , משמנים תבנית אפיה ( באינגליש יצא 2) מעבירים את הבלילה לתבניות\ תבנית
דופקים מעט בעדינות על השיש מכניסים לתנור עד שקיסם יוצא יבש.
מצפים עם גאנש שוקולד…