דף אכיל הזמנתי של מפרץ ההרפתקאות.
6 ביצים L
כוס סוכר( שתיה חמה)
חצי כוס שמן
כוס קצפת צמחית
כף וניל
כוס קקאו / שוקולית
2 כפות נס קפה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
ההכנה- להקציף ביצים שלמות
להקצפה תפוחה כ-5 דקות
להוסיף סוכר ולהקציף עוד 2 דקות
להנמיך את המקסר
ולהוסיף לפי הסדר במתכון
להנמיך ל-1 ולהוסיף את הקמח והאפיה.
תבנית מרובעת או עגולה 26
משומנת ומקומחת
אפיה 160 מעלות כ-45 דקות
או לבדוק עם קיסם.
לקררר הייטב.
להוציא מהתבנית ולשים במגש
לחתוך לבאמצע לשני חצאים
הקצפתי קצפת עם רבע כוס סוכר
ופודינג וניל.
למרוח שכבת קצפת
להניח על השכבה הנוספת
למרוח קצפת על החלק העליון
דף אכיל (הזמנתי)
להניח על הקצפת
ולקשט מסביב עם הקצפת שנשארה.
זלפתי עם צנטר
יום הולדת שמח נכד יקר שלי❤❤❤❤❤