4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח תופח
כוס שוקולית
חצי שמנת מתוקה
לגנאש
חצי שמנת מתוקה
חצי שוקולד מריר
הכנה
להקציף את הביצים
להוסיף את הסוכר
בהדרגה ואת השמן
ואת שאר היבשים בהדרגה
ניתן להכין כעוגה אחת
אני הכנתי בתבנית לבבות
180 מעלות
כ30/40 דקות
מכינים את הגנאש
בקערת זכוכית שמים את השוקולד ואת השמנת המתוקה
אני הוספתי לגנאש
כף קקאו
אחרי שהוצאתי מהמיקרוגל
כשהעוגה חמה לשפוך מעל
לקרר אותה ואז לקשט
אני קישטתי בסוכריות לבבות בצבעים שונים