Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

1.5 כוסות קמח כשל"פ
1 כוס שוקולית
3 כפות קקאו
1 כפית נס קפה
1 שקית אבקת אפייה.
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 כפות חומץ
רבע כפית סודה לשתייה.
1.5 כוסות מים חמים.

הכנה
לערבב יבשים
להוסיף נוזלים ולערבב היטב.
תבנית 24/26
משומנת
אפייה ב180 עד לקיסם מאד לח, להוציא מהתנור, נאפה מחוץ לתנור ולקרר.

למרוח:
1 שמנת מתוקה/ריץ, מוקצפת עם 1 אינסטנט פודינג וניל, וחצי כוס חלב או חצי כוס מים. להשאיר להתייצבות במקרר. מעל לשפוך:חצי מיכל שמנת מתוקה מומסת עם 100 גר שוקולד מריר( לא חובה)אפשר רק קצפת.

באהבה/אורנה ועלני😘

עוגת שוקולד ללא ביצים, מצופה בקצפת ומעל גנאש כשרה לפסח
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים