מקציפים
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
קורט מלח
כפית תמצית וניל
לתערובת תפוחה
תוך כדי מוסיפים 1 כוס שמן + 1 כוס מים בזרימה דקה.
בקערה נפרדת מערבבים 2 כוסות קמח+ 2 כפות קורנפלור +2 כפיות אבקת אפיה+ חצי כוס קקאו .
מנמיכים את המהירות ומוסיפים את התערובת וממשיכים בערבוב.
מעבירים לתבנית 24 משומנת ואופים בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש.
סירופ שוקולד:
חצי שמנת מתוקה וחבילת שוקולד מריר ממיסים במיקרו ושופכים על העוגה.
ניתן לקשט בסוכריות צבעוניות \ שוקולד לבן מגורד וכו'.