תבנית קוטר 20
לעוגה:
6 ביצים L בטמפרטורת החדר
200 גרם שוקולד מריר מומס
כוס סוכר
כף קקאו
כוס קמח תופח כשר לפסח
2 כפות אגוז פקאן טחון דק
כף ברנדי
קורט מלח
2 כפות שמן
ווניל
ההכנה
מפרידים ביצים.
מקציפים את החלמונים עד לקבלת קצף תפוח בהיר, מוסיפים חצי כוס סוכר , שוקולד מומס, שמן, ווניל, ברנדי, קקאו, פקאן,קמח תופח מערבבים הכל שלא יהיו גושים
מניחים בצד.
מקציפים חלבונים עם יתרת הסוכר וקורט מלח
ומאחדים בעדינות את התערובות.
מחממים תנור 160 מעלות
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת מעט
אופים למשך 40-45 דקות
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר או חלב
כף קקאו
200 גרם שמנת מתוקה
קוצצים את השוקולד,
מחממים את השמנת יוצקים מעל השוקולד מוסיפים קקאו מערבבים, מחוררים את העוגה עם קיסם טיומקין מעל את השוקולד
מעטרים מעל עם תלתלי שוקולד מגרדים עם קולפן.