חומרים:
4 ביצים
כוס קמח
חבילת אינסטנט שוקולד
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
כוס סוכר
4 כפות קקאו
1 סוכר וניל
1 כף אבקת אפיה
קרם שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם מרגרינה
2 כפות סוכר
2 כפות מים
הכנת הקרם:
לשים בקערה ולשים דקה במיקרו אם
צריך להוסיף עוד דקה תלוי במיקרו
אופן ההכנה:
להקציף ביצים וסוכר
להוסיף סוכר וניל שמן ומיץ תפוזים
לנפות קמח עם אבקת אפיה וקקאו
לאפות בחום 160 45 דקות
ואם זה עוגות אישיות חצי שעה