Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

5 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס קמח מנופה
1 אבקת אפיה
3/4 כוס אבקת שוקולית
1 כף גדושה קקאו
3/4 קופסת שמנת מתוקה / ריץ לפרוה

הכנה
להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר ל5 דקות להוסיף את השמן לסירוגין, להכניס את שאר החומרים לערבב היטב
לאפות בחום 170 מעלות לכ25 דקות או יותר
לשפוך ישר שהעוגה חמה

גנז' שוקולד
לחמם
1/2 שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד או מריר או חלבי ל2 דק' במיקרוגל
לערבב היטב
לחורר את העוגה בעזרת שיפוד וישפוך מעל את השוקולד

בהצלחה אורה

עוגת שוקולד מיוחדת_מתכון של אורה ארגוב
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים