Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לעוגה
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים חמים
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כוב שוקולד ציפס.

לגאנש
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה/קצפת צימחית/קרם קוקוס.
1 כף ליקר שוקולד (לא חובה)
לקישוט (לא חובה)
100 גר שוקולד מריר מומס
50 גר שוקולד לבן מומס.

הכנה
להקציף חלבון,בהדרגה להוסיף סוכר וסוכר וניל לקבלת קצף יציב.
לערבב שמן וחלמון ולהוסיף לקצף הביצים.
לערבב חומרים יבשים ,להעבירם לקצף הביצים לסירוגין עם המים החמים עד לקבלת תערובת אחידה.
להעביר לתבנית 24/26 אפייה ב180 עד לקבלת קיסם לח ולקרר.
לצפות בגאנש,להשאיר להתייצבות במקרר.

להכנת הקישוט
להמיס במיקרוגל,2 סוגים של שוקולד עד להמסה.
על דף של נייר אפייה,לצייר עיגול עם שוקולד מריר,מעליו עיגול עם שוקולד לבן. באמצעות קיסם "למתוח" את השוקולד בצורה אקראית. לחכות להתייצבות ולעטר את העוגה.

עוגת שוקולד נימוחה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים