מרכיבים
4 ביצים
1 כוס שמן
1כוס קמח תופח
2 כוסות סוכר חד פעמי לשתיה קרה
1/2כוס קקאו
1/2 שמנת מתוקה
1 צנצנת ממרח פסק זמן
1/2 כוס אגוזי מלך טחון גס
ועוד 1/2 לפיזור
10 חציים חתוכים ל2 לקישוט
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח קצף
שופכים בקערה אחרת את השמן ,שמנת מתוקה קקאו וקמח ומערבבים עם מיקסר עד שאין גושים מוסיפים את תערובת ואגוזי מלך לקצף הביצים
וללא מיקסר מערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד
שופכים לתבניות עגולה קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר
22 ס"מ , אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 45 דק ⏱
מקררים , חוצים את העוגה לשני חלקים שווים ומורחים ממרח פסק זמן
שמים את העוגה על רשת, מחממים 4 כפות ממרח במיקרוגל , שופכים על העוגה ומיישרים , מפזרים אגוזי מלך סביב העוגה וגם בדפנות , מניחים אגוזי מלך סביב העוגה ואפשר נצנצים למאכל לפזר סביב …לא חובה