שש ביצים
כוס סוכר
כוס שמן ,
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
כוס מים רותחים
כוס וחצי קמח
4 כפות קקאו
כפית נס קפה ,
לציפוי
כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר,סוכר וניל,בקערה נפרדת להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר להוסיף שמן ,קאקו נס קפה כוס מים ,קמח הפקת אפיה לערבב טוב שלא יהיה גושים לערבב הכל בקצף החלבונים בתנועות קיפול לשמן תבנית מספר 26 לאפות את. העוגה על חום 170 מעלות45 דקות כשהעוגה מוכנה לצננן לצקת מעל את השוקולד
בתיאבון סיגלית ימין