Share with:


חלבי

אופן הכנה

שש ביצים
כוס סוכר
כוס שמן ,
‏אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
כוס מים ‏רותחים
כוס וחצי קמח
4 כפות קקאו
כפית נס קפה ,

לציפוי
‏כוס שמנת מתוקה
200 גרם ‏שוקולד מריר

אופן הכנה
‏להפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר,סוכר וניל,בקערה נפרדת להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר להוסיף שמן ,קאקו נס קפה כוס מים ,קמח הפקת אפיה ‏לערבב טוב שלא יהיה גושים ‏לערבב הכל בקצף ‏החלבונים ‏בתנועות קיפול לשמן תבנית מספר 26 לאפות את. העוגה על חום 170 ‏מעלות45 דקות ‏ ‏כשהעוגה מוכנה לצננן ‏ ‏לצקת מעל ‏את השוקולד

בתיאבון סיגלית ימין

עוגת שוקולד עם המון שוקולד
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים