לבסיס:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
כף תמצית וניל
4 כפות שמן
3 כפות פודינג שוקולד
2 כפות קמח
אופן ההכנה:
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר ווניל. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, פודינג וקמח עד לאיחוד. מעבירים לתבנית 26 משומנת. אופים כ25 דקות ומצננים.
מוס נוגט:
2 שמנת מתוקה
1 כף סוכר
4 כפות ממרח נוגט
להקציף שמנת חלב וסוכר. להוסיף ממרח נוגט ולערבב בתנועות עטיפה לאיחוד.
למרוח מעל בסיס העוגה.
להכניס למקפיא 10 דקות.
גנאש נוגט:
1/2 שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
כף גדושה ממרח נוגט
להמיס יחד במיקרו ולצפות מעל שכבת המוס נוגט.
לקישוט:
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית ממרח נוגט
כף שמנת מתוקה
להמיס במיקרו ולקשט.
לקרר כל הלילה.