4 ביצים
1 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
5 כפות שוקולית
1 כף נוטלה
1/2 כוס קוקוס
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 שמנת מתוקה
לקרם
1/2 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
לקישוט
1/2 שוקולד לבן
הכנה
להקציף ביצים שלמו. עם סוכר לקצף תפוח להנמיך את המיקסר ולהוסיף שמן לא להוסיף שמנת מתוקה ולהקציף עוד קצת .
לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר ואת נוטלה לערבב עוד קצת לעצור את המיקסר ולהמשיך בצורת קיפול עד שלא יהיו גושים .
לשמן תבנית ולאפות 180 מעלות חצי שעה לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא להרטיב את העוגה עם חצי כוס. מים מהברז עם כפית נס.
ומעל למרוח קרם שוקולד .
את השוקולד לבן להמיס במיקרו 40 שניות ועם כפית לזלף על העוגה
בהצלחה
שרה יוסף