Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס סוכר ( שתיה חד פעמי)
כוס שמן
כוס קקאו/ שוקולית
כוס מים/ קצפת/ תפוזים
1 אפיה
2 כוסות קמח

להקציף ביצים וסוכר
להנמיך מהירות במיקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.
לקחת 3 תבניות אינגלייש
לשמן ולקמח
ולמלא 3/4 גובהה .
לפזר שוקולד צ'יפס
תנור שחומם מראש
לאפות 180 מעלות
כ- 20 דקות
למעלה אפשר לעשות גאנש

עוגת שוקולד עם שוקולד צ'יפס💕💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים