Share with:


פרווה

אופן הכנה

בס"ד
צוּר מִשֶּׁלּוֹ אָכַלְנוּ בָּרְכוּ אֱמוּנַי
שָׂבַעְנוּ וְהוֹתַרְנוּ כִּדְבַר יְיָ…
שבועות בפתח אך אצלנו תמיד יש פינה שמורה לעוגת השוקולד הצבעונית והעסיסית🌹
(מדובר בעוגת שוקולד פרווה וסה"כ מ- 2 ביצים)
והנה המתכון למי שיבקש
2 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיים פושרים
כוס מיים רותחים
2 כוסות קמח תופח
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
4 כפות קקאו
לרוטב השוקולד
חב' שוקולד מריר
כף מחמאה
3-4 כפות מיים רותחים

אופן ההכנה:
ראשית מערבבים את הביצים עם כוס הסוכר
מוסיפים כוס שמן
ו-2 כוסות מים
(כוס מים פושרים ואחר כך את כוס המים הרותחים)
ובסוף את קערת הקמחים הכוללת
2 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו
וכפית סודה לשתיה
מערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה
התערובת יוצאת דלילה ויוצקים אותה ל-2 תבניות אינגלישקייק
ואופים בתנור שחומם מראש ב180 מעלות למשך 35 עד 40 דקות
במקביל יוצרים רוטב שוקולד
בתוך קערה שמים חבילת שוקולד מריר, כף מחמאה
ו 3-4 כפות מיים חמים מכניסים למיקרוגל להמסה של דקה
כשהעוגות יוצאות חמות מהתנור מוזגים את הרוטב מעל ומפזרים סוכריות ציבעוניות ואגוזים או כל מה שאוהבים…

מתכוןמתכון

עוגת  שוקולד  פרווה וסה"כ מ- 2 ביצים_מתכון של גלית נחמן – מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

50 מתכונים