Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

5 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי חם)
כוס שמן
כוס מים
כפית תמצית וניל
2 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
1 אבקת אפיה
כוס שוקולד צ'יפס.
ההכנה- להקציף סוכר. שמן ותמצית וניל
מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים.
מוסיפים לסרוגין קמח ומים
(הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה)
ומקציפים לתערובת אחידה.
תנור שחומם מראש ל- 160 מעלות
תבנית משומנת ומקומחת.
לשפוך את העוגה לתבנית 26
למעלה לפזר את השוקלד צ'יפס.
אפיה ב- 160 מעלות כשעה.
כשהעוגה קרה להוציא מהתבנית
ולפזר אבקת סוכר / גנאש שוקולד
שבת שלום ומבורך💖💖💖💖💖

עוגת  שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים