❤️❤️❤️❤️❤️
4 ביצים L
כוס סוכר ( שתיה חד פעמי)
כוס שמן
כוס קקאו/ שוקולית
2 כפות נס קפה
כוס מים/ קצפת/ שמנת/תפוזים
1 אפיה
2 כוסות קמח.
להקציף ביצים שלמות
במהירות גבוהה להוסיף סוכר
קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה),
להנמיך מהירות במקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.
תבנית 26 או חד פעמי גדולה( לא ענקית)
לשמן ולקמח
ולמלא 3/4 גובהה .
לפזר שוקולד צ' יפס למעלה.
תנור שחומם מראש
לאפות 160 מעלות
כ- 50 דקות.
מניחה באמצע התנור.
לקרר הייטב .
העוגה שתמיד נגמרת❤️❤️