Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

❤️❤️❤️❤️❤️

4 ביצים L
כוס סוכר ( שתיה חד פעמי)
כוס שמן
כוס קקאו/ שוקולית
2 כפות נס קפה
כוס מים/ קצפת/ שמנת/תפוזים
1 אפיה
2 כוסות קמח.

להקציף ביצים שלמות
במהירות גבוהה להוסיף סוכר
קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה),

להנמיך מהירות במקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.

תבנית 26 או חד פעמי גדולה( לא ענקית)
לשמן ולקמח
ולמלא 3/4 גובהה .
לפזר שוקולד צ' יפס למעלה.

תנור שחומם מראש
לאפות 160 מעלות
כ- 50 דקות.
מניחה באמצע התנור.
לקרר הייטב .

העוגה שתמיד נגמרת❤️❤️

עוגת שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים