Share with:


חלבי

אופן הכנה

המתכון לעוגה:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
מקציפים יחד מנמיכים מיקסר
מוסיפים
1 כוס שמן
1 כוס מים חמים
1/2 1 כוסות שוקולית
2 כפות קקאו
2 כוסות קמח תופח
ומעט מלח. מעבירים לתבנית עגולה 26 משומנת. אופים 170 מעלות ומצננים.

מכינים קרם:
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
1 קרם וניל או פודינג
תמצית וניל

מקציפים לקצב יציב שופכים על העוגה מיישרים עם מרית ועושים צורות.

מקשטים בסירופ שוקולד ומקררים לילה או מספר שעות.

עוגת שוקולד קרם וניל וסירופ שוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים