Share with:


חלבי

אופן הכנה

את העוגה מכינים בעזרת בלנדר!

שמים בבלנדר:
כוס סוכר
כוס חלב
3/4 כוס שמן
חצי כוס קקאו
ומערבבים היטב
מוסיפים
2 ביצים
תמצית וניל
ומערבבים היטב
מוסיפים
כף נסקפה ומערבבים
מעבירים לקערה
מנפים
כוס ורבע קמח
אבקת אפייה
וטיפה מלח
טורפים הכל יחד
מעבירים לתבנית משומנת אופים *180
עד שמוכן מצננים ומרטיבים בחצי כוס חלב.

מכינים קרם:
חצי ליטר שמנת מתוקה
כף פודינג
3 כפות ממרח קינדר
מקציפים לקרם יציב
מורחים מעל העוגה

מכינים גנאש:
200 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד חלב
2 כפות ממרח נוטלה
מחממים במיקרו מערבבים היטב ומצפים מעל שכבת הקרם, מקררים מספר שעות.
באהבה ♥️ אילנית!

עוגת שוקולד קרם קינדר וגנאש❣️_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים