לא לסופרי קלוריות 😀 😀 😀
להפריד 7 ביצים
בקערה לערבב:
4 כוסות קמח
2 שקיות א. אפייה
2 כוסות שוקולית
4 כפות גדושות קקאו
חצי כוס סוכר.
להוסיף בבת אחת 2 כוסות חלב חם (שהגיע למצב רתיחה), 1+1/2 כוס שמן וחלמונים
להקציף חלבונים עם כוס סוכר ולקפל בתנועות עדינות לתוך הבלילה.
לאפות ברינג מס' 26
לקרם שוקולד:
להמיס יחד
400 גר' שוקולד מריר
2 שמנת מתוקה
75 גר' חמאה
לצנן לטמפרטורת החדר (אפשר גם להכניס לקירור)