❤️❤️❤️❤️
6 ביצים L
כוס סוכר ( שתיה חמה חד פעמי)
כוס שמן
כוס מים רתוחים עם-
2 כפות נס קפה
2 כפות שוקולית( לערבב ביחד, ולתת להם להתקרר מעט)
2 אפיה
כוס קקאו מנופה
1/2 2 כוסות קמח.
להקציף ביצים שלמות
במהירות גבוהה להוסיף סוכר
קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה),
להנמיך מהירות במקסר
להוסיף בהדרגה לפי הסדר.
תבנית 26 או 3 תבניות אנגלייש
לשמן ולקמח
ולמלא 3/4 גובהה .
תנור שחומם מראש
לאפות 160 מעלות
כ- 50 דקות.
מניחה באמצע התנור.
לקרר הייטב .
גאנש שוקולד
100 מ"ל שמנת / קצפת
להמיס על אש נמוכה
להוסיף 250 גרם שוקולד.
לערבב היטב עד שהשוקולד נמס.
להניח להתקרר ( אפשר במקרר)
לשפוך על העוגה
לחתוך לריבועים ולפזר
סוכריות צבעוניות/ קוקוס
טעים וקליל.❤️
העוגה שתמיד נגמרת.
עוגה שמתאימה ליום הולדת.
❤️
שנדע ימים טובים 🙏❤️🙏