Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים ( עדיף סחוט טרי)
שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח(מידה של כוס חד פעמית מקרטון) 200
גרם שוקולד מריר איכותי
גרידת תפוז מ2 תפוזים

הכנה :
מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה, מוסיפים סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים ומערבלים היטב אך לא יותר מידיי. מוסיפים את גרידת התפוז , ומערבבים קלות לבסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה בהדרגה. ממשיכים לערבל לתערובת חלקה ותפוחה. עכשיו ממיסים את השוקולד המריר במיקרו כמה שניות ומוסיפים לתערובת , מערבבים מעט כדי לייצור תערובת משוישת. מחממים תנור מראש ל180 מעלות , יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 26 ואופים כ40 דקות. העוגה יוצאת עסיסית מבפנים ופריכה מבחוץ. עוגה פשוטה וטעימה בטירוף

עוגת שוקולד תפוז
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים