Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שלוש בצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
שתי כפות קקאו
חצי כוס שוקולית
אחת אפיה
כוס וחצי קמח
כוס מים רותחים

להקציף את הביצים שלמות טוב עם הסוכר לקצף תפוח

להוסיף בהדרגה את שאר החומרים

לאפות ב 170 מעלות ארבעים דקות לערך

לבדוק עם מקל שיפודים

גנש שוקולד
שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה
לשים במיקרו דקה וחצי בערך להוציא לערבב טוב
לשים על העוגה

עוגת שוקולד_מתכון של עופרה מרציאנו
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים