להקציף 6 חלבונים עם עם כוס סוכר לקצף יציב וגמיש.
לבחוש בקערה נפרדת
6חלמונים
2 כפות ברנדי
4כפות שמן
כף ת.וניל
כף גרידת תפוז 🍊, לא לוותר.
קורט מלח.
להוסיף את תערובת החלמונים לקצף החלבונים בתנועות עטיפה.
לנפות 3/4 כוס קמח עם חצי כוס קקאו, להוסיף לתערובת שבקערה בשלוש פעמים בתנועות עטיפה עד שהקמח ייבלע בתערובת .
לצקת לתבנית אנג'ל קייק
לאפות ב 170 מעלות בערך 50-60 דקות .העוגה מוכנה כאשר קיסם ההנעץ במרכזה יוצא נקי