עוגה רכה ו…שווה הכנה !!
חומרים:
5 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס אבקת שוקולית
1/2 כוס שמנת להקצפה
1 כף גדושה קקאו
1 כוס קמח תופח
לגאנז':
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף רך, להוסיף את הסוכר…להאט את מהירות המיקסר…להוסיף את שאר המרכיבים…לערבב לקבלת בלילה הומוגנית.
לצקת לתבנית 24 או מלבנית קטנה.
לאפות בחום 170 כ-30 דקות או בדיקת הקיסם.
הכנת הציפוי:
בכלי קטן לשים את השוקולד והשמנת…לבשל על אש נמוכה עד להמסת השמנת כחצי דקה…לצקת על העוגה לאחר האפיה.
**(לאחר הוספת הקמח רצוי לא לערבב הרבה)
** אפשר ללא הפרדת ביצים.
** אפשר לפזר מעל קוקוס וסוכריות
בהצלחה !!🥳