4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1/2 כוס שמן
1/2 שמנת מתוקה
1 כף אבקת נוגט מומלץ או קקאו
1 ורבע כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
גנאש
1/2 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר אפשר חצי חלב חצי מריר
הכל בכוס חד 200 מל
לקישוט
סוכריות או קוקוס
להרטבת העוגה
חצי כוס מים עם כפית נס
הכנה
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר 10 דקות לקבלת קצף תופח להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן לאט לאט להוסיף שמנת מתוקה .
לערבב את שאר המצרכים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב .
לחמם תנור 180 מעלות .
לשמן תבנית 24 ולאפות 35 דקות בערך .
לבדוק עם סכין מטען להוציא .
לקחת חצי כוס מים מהברז עם כפית נס להרטיב את העוגה ומעלה להוסיף את הגנש
בהצלחה
שרה יוסף