3 ביצים
1 כוס סוכר
3 סוכר וניל
2 כוסות קמח
1/2 1 שמנת מתוקה
2 אבקת אפייה
2 כפות שוקולית
לגנאש:
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
2 שוקולד מקופלת לבנה
הכנה:
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, קמח ושמנת מתוקה בהדרגה.
משמנים תבנית ושופכים שליש מהעיסה, מסננים שוקולית ושופכים שוב שליש. שוב מסננים שוקולית ושופכים את שאר העיסה.
אופים 170 מעלות עד שמוכן.
מכינים גנאש שוקולד.
עושים בעוגה חורים שופכים את הגנאש ומפוררים מעל מקופלת.