לבצק :
325 גרם קמח
20 גרם שמרים
עד 4\1 כוס חלב פושר
50 גרם סוכר
קורט מלח
75 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
ביצה אחת
למילוי :
175 גרם אגוזים קצוצים
50 גרם צימוקים
קליפת לימון מגורדת
שקית אחת סוכר וניל
75 גרם סוכר
ביצה אחת
2 כפות רום
ריבת אפרסקים או משמשים
בכל פרוסה כ 420 קלוריות .
לנפות את הקמח לתוך קערה , לערבב שמרים וחלב ולצקת לתוך גומה באמצע הקמח . לפזר מעט קמח , ולכסות במגבת ולהתפיח . לערבב סוכר , מלח , שומן וביצה ולהוסיף לבצק .
לערבב וללוש עד שהבצק יהיה חלק . לרדד את הבצק , לחתוך לרצועות ברוחב 3 ס"מ , למרוח במילוי . עבור המילוי לערבב את כל החומרים יחד . לגלגל את הבצק ולהניח בתבנית קפיצית משומנת .
להתפיח בטמפרטורה של 50 מעלות בתנור פתוח מעט במשך 30 דקות . לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 30 דקות . כשהעוגה התקררה , למרוח ריבה או גלזורה מאבקת סוכר