Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
500 גר קמח לעוגה
1 כף שמרים יבשים
1/2כוס שמן
1/2כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 ביצים
1.5 כוסות מים(בערך)

למריחה:
חצי קופסא ממרח נוטלה
1 כף קינמון

לזיגוג:
2 כפות סירופ מייפל
1/2 כף מים רותחים

הכנת הבצק:
לקערת המיקסר, לנפות קמח,ולהוסיף את שאר החומרים פרט למים. לערבב 2 דקות.
להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק נוח ולא דביק.
להתפיח את הבצק עד להכפלת נפחו.
לרדד את הבצק לרולדה, למרוח נוטלה,לפזר קינמון.
לגלגל לרולדה.
לתבנית 24 משומנת, לחתוך לפרוסות קטנות. להניח פרוסה באמצע ומסביב את שאר הפרוסות
להשאיר להתפחה עד להכפלת הנפח.
למרוח בביצה.
אפייה ב180 עד להזהבה.
כשהעוגה יוצאת לזגג בסירופ מייפל מדולל. באמצעות מברשת

עוגת שושני שמרים במילוי נוטלה וקינמון
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים