המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
קוטר 26
כוס וחצי קמח
כפית סודה לשתיה
כפית א. אפיה
כוס קמח שקדים
3/4 כוס סוכר
לערבב ביחד את כל היבשים.
להקציף 3 ביצים לארג' שלמות עם קורט מלח, להוסיף חצי כוס שמן, ווניל, חצי, כפית קינמון, לערבל הכל ביחד ולהוסיף לקערת היבשים.
ליצוק הכל לתבנית משומנת ,
לפזר, לסדר מלמעלה את התפוחים השזיפים ושקדים, לפזר מעט סוכר חום מעליהם.
אפשר להוסיף/ לפזר מעל חצי כוס קוקוס.
לאפות
170 מעלות
חצי שעה.