Share with:


פרווה

מה צריך?

5 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
קורט מלח
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות גדושות ממרח לוטוס חלק.
1 כפית נס קפה
1/2 כוס שוקולד ציפס

ציפוי :

 
חצי מיכל ממרח לוטוס מומס.

אופן הכנה

לחמם תנור ל170 מעלות.
להניח נייר אפייה בתחתית תבנית 24/26
,להקציף ביצים בשלמותם וקורט מלח לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף,סוכר שמן ומיץ תפוזים לקבלת בלילה אחידה.
להוסיף,קמח,אבקת אפייה,אינסטנט פודינג וניל עד לאיחוד.
לשפוך מחצית מהבלילה לקערה קטנה,ליתרת הבלילה להוסיף,ממרח לוטוס,נס קפה ושוקולד ציפס לערבב קלות עד לאיחוד.
ליצירת מראה שיש,יש לשפוך למרכז התבנית פעם מבלילת הוניל ופעם מבלילת הלוטוס עד גמר הבלילות.
אפייה עד לקבלת קיסם יבש ולצנן.
לצפות בלוטוס מומס.

עוגת שיש(וניל,לוטוס)
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים