5 ביצים ללא הפרדה
2 כוסות קמח
כוס חלב(אפשר כוס תפוזים במקום חלב)
כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
3 כפות אבקת קקאו
חצי כוס שמן
הכנה
מנפים קמח עם אבקת אפייה עושים גומה באמצע שמים ביצים ,חלב שמן, סוכר וניל ,סוכר מערבבים עם מיקסר טוב .
מחמים תנור ל180 מעלות .
לוקחים תבנית אינגליש קייק גדולה מרססים שמן שופכים יותר מחצי מהבלילה לתבנית.משאירים פחות מרבע מהבלילה מוסיפים אבקת קקאו מערבבים טוב ושופחים על הבלילה לבנה לא מערבבים .מכנסים לתנור ל45דק עד שעה בודקים עם קיסם עם יוצאים פרורים יבשים מכבים תנור מקררים עוגה בתנור חצי שעה מוצאים מפזרים מעל אבקת סוכר ובתאבון.