בסיר פלא משומן
200 גרם מזולה או נטורינה רכה טבעי/חמאה או 3/4 כוס שמן.
כוס סוכר
5 חלמונים
כף ת.וניל
להכניס את כל החומרים לקערה גדולה. לבחוש היטב לתערובת קרמית.
להוסיף את הקמח לסירוגין עם הנוזלים אל התערובת שלמעלה תוך בחישה לקבלת בצק חלק.
3 1/2 כוסות קמח מעורב עם שקית וחצי אפיה.
גרידת קליפת תפוז.
1 1/2 כוסות מיץ תפוזים.
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
להקציף את החלבונים בקערה בינונית. כאשר מתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בשלוש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
להוסיף את הקצף לתערובת בתנועות עטיפה.
להעביר לתבנית חצי מהבלילה הלבנה .
הכנת תערובת קקאו:
להכניס לכוס את המצרכים ולערבב
2 כפות סוכר
3 כפות קקאו
רבע כוס מיץ תפוזים.
להוסיפם לחצי תערובת הלבנה ולקפל בתנועות עטיפה. לשפוך על הבלילה הלבנה, ולערבב עם שיפוד בתנועות סיבוביות ליצירת השייש.
לאפות ב 170 מעלות כשעה. לפני הוצאתה מהתנור לנעוץ שיפוד .