1 ביצה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
גרידת תפוז
כף קקאו
לגנאש…
1 שוקולד מריר "צוקטה"
1 שמנת מתוקה
ההכנה…
להקציף את הביצה
להוסיף את הסוכר והשמן
ולערבב היטב
להוסיף קמח.סוכר וניל וגרידת תפוז
ואבקת אפיה
לערבב לבלילה חלקה ללא גושים
משמנים תבנית(אפשרות בתבנית אחת)
לדפוך 3/4 מהבלילה
ברבע הנותר להוסיף כף קקאו
לערבב היטב שלא יהיו גושים
לדפוך לתבנית
עם קיסם מציירים בבלילה
כדי לפזר את הקקאו
להכניס לתנור
180 מעלות
כחצי שעה
הכנת הגנאש
בסיר קטן על הגז שמים..
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר "צוקטה"
מגיעים לרתיחה
מערבבים כל הזמן
לעוד מס' דקות
מכבים את האש
ומערבבים את הגנאש
כדי לצנן אותו
ולמרוח על העוגה
נ.ב
נשאר גנאש
שמים בצנצנת ולמקרר
לשמוש נוסףבעתיד