Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

כוס חדפעמי חם
ממיסים יחד במיקרוגל
חב' שוקולד מריר
2 כפות סוכר
2-3 כפות מים
בקערה מקציפים
3 ביצים
1/2 כוס סוכר חום
מוסיפים
1/2 כוס תפוזים
3/4כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
2 כפות אגוזים טחונים
מערבבים הכל לבלילה אחידה
מוזגים לתבנית עגולה משומנת
בכפית מפזרים
את השוקולד על העוגה ועם שיפוד מציירים עליה
תוכנית אפיה
180 מעלות
20/25 דקות
אפשר לבזוק אבקת סוכר
כשמצטננת

עוגת שיש ואגוזים בנינג'ה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים