לעוגה
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
200 גר גבינת שמנת 5%
1.5 כוסות קמח
1.5 כוסות קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס קרם קוקוס( מפחית)
לשיוש
2 כפות גדושות ממרח לוטוס
קישוט
כיד הדמיון
הכנה
תבנית 24/26 משומנת
טמפרטורת תנור180 .
להקציף חלבונים, בהדרגה להוסיף סוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה, לערבב:
חלמונים, שמן,גבינת שמנת וקרם קוקוס.
למזג בין שתי הבלילות עד שהכל נטמע ואחיד
בתנועת קיפול להוסיף את שאר החומרים היבשים.
לשפוך( לפי העין) מחצית מהבלילה לתבנית האפייה.
למחצית הנותרת להוסיף את ממרח הלוטוס, לערבב היטב.
למזוג את בלילת הלוטוס מעל הבלילה שבתבנית, ובעזרת סכין ל" שיש".
אפייה עד לקיסם מעט לח ולקרר.
להמיס במיקרו קרם קוקוס וממרח לוטוס.
לערבב היטב ולמרוח את העוגה( תוך כדי הזזת התבנית שכל הבסיס יכוסה)
אני קישטתי עם שוקולד במילוי קרמל וקוקוס.
באהבה🌷אורנה ועלני🌷