6 ביצים L
להפריד
בקערה להקציף
חלמונים
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
רבע כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
ללא גלוטן
אפשר גם קמח רגיל
2 סוכר וניל
להמשיך להקציף
בינתיים נקציף חלבונים
עם כוס סוכר
קצף לא חזק מידי
ניקח רבע מהחלבונים נערבב בעדינות בצורת עטיפה
ושוב פעם
נעביר לתבנית
נישאר עוד רבע
נוסיף 2 כפות שוקולית נערבב
ונשפוך על הבלילה
מי שרוצה עם שיפוד צשחק עם הבלילה בעדינות
אני שמתי מעל
נחמם תנור לפני 180
50 דקות
לאחר נבדוק עים שיפוד
חשוב שיצא יבש
אבקת סוכר מעל