6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס אספרסו או 1 כוס נס קפה עם 2 כפות נס קפה
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
1 אבקת אפיה
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב, להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן ולהמשיך להקציף, להוסיף קמח סולת קוקוס אבקת אפיה וכוס אספרסו או נס קפה ולהמשיך להקציף עוד קצת. להעביר 3/4 מהעיסה לתבנית 26 משומנת להוסיף 2 כפות קקאו לעיסה שבקערית לערבב היטב ולשפוך על העיסה בתבנית ולערבב קלות ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.