6 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מים
כפית תמצית שקדים
2 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
1 אבקת אפיה
3 כפות שוקלית או קקאו.
כוס שוקולד צ'יפס.
ההכנה
להקציף סוכר. שמן ותמצית שקדים.
מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים.
מוסיפים לסרוגין קמח ומים
(הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה)
ומקציפים לתערובת אחידה
מחלקים את התערובת לשניים.
מקבלים תערובת בהירה בחלק השני להוסיף
את השוקולית( לנפות שלא יהיו גושים)
ולהוסיף לתערובת השנייה.
תבנית משומנת ומקומחת.
למעלה לפזר את השוקלד צ'יפס.
אפיה ב- 160 מעלות כשעה.
כשהעוגה קרה להוציא מהתבנית
ולפזר אבקת סוכר / גנאש שוקולד
שבת שלום ומבורך💖💖💖💖💖