Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים במידה כוס ח.פ חם

6 חלבונים
להקציף ולהוסיף בהדרגה
כוס וחצי סוכר
ולהוסיף
שלוש רבעי כוס שמן ואת
6 החלמונים
שלוש רבעי מיץ תפוזים
גרידת תפוז או לימון
2 כוסות קמח
1 אפיה
1 וניל
לשמן תבנית בינונית ולצקת את הבלילה.
אם רוצים את העוגה כשיש
מוסיפים כף שוקולית וכפית קקאו וכמה כפות מהבלילה מערבבים .עושים צורות של שיש. **לשיוש יותר מושקע
בסיר קטן שמים
2 כפות שטוחות קקאו
2 כפות סוכר
2 כפות נטורינה
בערך כף מים אולי טיפה יותר
לערבב על אש קטנה עד להמסה
לקרר ולהוסיף לעוגת שיש **

לא חובה ! אני הוספתי רבע כוס שוקולד צ'יפס מקומחים פזרתי אותם מעל העוגה .

אופים בחום בנוני עד שקיסם יוצא יבש ! בערך 45 דקות
בערך חצי שעה אפיה
עד 40 דקות .בערך

אסתי זוהרץ ✨✨✨

עוגת שיש רכה במיוחד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים