6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
21/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז מ 2 תפוזים
40 גר' שוקולד מריר מומס
להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב. להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן וגרידת תפוז, להוסיף את הקמח ואבקת אפיה להמשיך לערבל מעט להוסיף את המיץ ולערבל עוד מעט.
להעביר לתבנית 24 משומנת 1/4 מהכמות של העיסה להשאיר בקערה, להוסיף את השוקולד המומס ולערבב היטב לשפוך על העיסה שבתבנית ולערבב מעט, לאפות בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש