*חומרים*
5 ביצים
קורט מלח
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
חצי כפית קינמון
*לשיוש*
100 גר שוקולד מריר מומס.
2 כפות גדושות ממרח תמרים
1/3 מבלילת העוגה.
*ציפוי*
אבקת סוכר
*הכנה*
להקציף ביצים וקורט מלח,לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף,סוכר,סוכר וניל ושמן.
בקערה קטנה להניח את כל החומרים היבשים ולערבב,להעביר למסת הביצים לסירוגין עם מיץ התפוזים לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה,להעביר 3/4 מהבלילה וליישר,ל1/3 הנותר לערבב עם התמרים,הקינמון והשוקולד המומס,להניח מעל הבלילה הלבנה ולשייש בעזרת לקקן.
אפייה ב160 מעלות עד לקבלת קיסם יבש.לקרר ולאבק באבקת סוכר.
באהבה/אורנה ועלני♥️♥️♥️♥️♥️